LFD، نسل جدید نمایشگر‌های دیجیتال

LFD، نسل جدید نمایشگر‌های دیجیتال
بهترین وبلاگ علمی و فناوری , تکنولوژِی , دانستنی

LFD، نسل جدید نمایشگر‌های دیجیتال



از زمان معرفی اولین نمایشگرها که مونوکروم CRTها بودند، نزدیک ۹۰ سال است که می‌گذرد.
در این ۹۰ سال، پیشرفت‌های بزرگی در صنعت نمایشگرها انجام شده است. از انقلاب تلویزیون‌های رنگی، تلویزیون‌های تخت، LCDها، LEDها و به تازگی OLEDها یا تلویزیون‌های خمیده.

اما در این بین نوعی از نمایشگرها هستند که کمتر در مورد آنها کمتر صحبت شده است.
LFD یا (Large Format Display) یا نمایشگرهای حرفه‌ای بزرگ، نمایشگر‌هایی هستند که تفاوت‌های عمده‌ای با نمایشگرها و تلویزیون‌های موجود دارد و امروزه سامسونگ، از بزرگ‌ترین تولیدکننده این نوع نمایشگر‌هاست.

به گزارش ایتنا LFDها، ویژگی‌هایی دارند که آنها را با سایر نمایشگرها متمایز می‌کنند. این نوع نمایشگر‌ها، امکاناتی فراتر از یک تلویزیون ساده یا حتی هوشمند را به کاربر می‌دهد.
مهم‌ترین ویژگی LFD، کامپیوتر داخلی آن است. کامپیوتری با مشخصات قدرتمند که به شما امکانات کامل با درگاه‌های مختلف یک کامپیوتر حرفه‌ای از جمله LAN، USB ۲.۰ و USB ۳.۰، HDMI، DVI، AV، VGA، DPو حتی پرت RS-۲۳۲C را می دهد. با این اوصاف، نیاز به کامپیوتر یا هر دستگاه ارتباطی خارجی از بین می‌رود.

از دیگر ویژگی بسیار مفید و کارآمد این نمایشگرها، قابلیت تبدیل به صفحه لمسی می‌باشد. قابلیت بسیار مفیدی که می‌تواند در کلاس مدارس، آموزشگاه‌ها و اتاق‌های کنفرانس استفاده شود.
از این نمایشگر‌ها نیز می‌توان به عنوان VideoWall استفاده کرد. به اینگونه که می‌توان با قرار دادن چند LFD در کنار هم، اندازه‌های دلخواه نمایشگر را ایجاد کرد.


شرکت سامسونگ LFD‌هایی با اندازه‌های متنوع، از ۲۲ تا ۹۵ اینچ تولید می‌کند.
به طور کلی، در مقایسه با نمایشگر‌های دیگر، LFD، ۱۵% در انرژی مصرفی کلی صرفه جویی می‌کند.
مشخصات دیگر LFD‌های سامسونگ را می توان به عمری بیش از ۵۰.۰۰۰ ساعت، دمای کار پایین، قابلیت کارکرد به حالت افقی یا عمودی و راحتی نصب و ارتقا می باشد.
کاربرد‌های عمده LFD‌ها متفاوت از تلویزیون‌های و نمایشگر‌های دیگر است.

به طور کلی، LFD‌ها می‌توانند بهترین جایگزین برای پروژکتور‌ها، تخته‌‌های مدارس و وایت‌برد باشد که مشکلات عمده آنها را به بهترین نحو حذف می‌کند.
یکی از بهترین کاربرد‌های این نوع نمایشگر‌ها در مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی است که اولین قدم در هوشمند‌سازی آموزش می‌باشد. در این صورت نه تنها دیگر نیازی به تخته سیاه یا وایت برد و پروژکتور خواهد بود، بلکه قابلیت‌های بیشتری به معلمان، اساتید و دانشجویان می‌دهد. صفحه‌نمایش بزرگ با وضوح بالا، قابلیت لمسی، کامپیوتر داخلی و قابلیت‌های بالای اتصالی کمک به سزایی در آموزش می‌کند.

امروزه بیشتر فعالان کار و تجارت سعی در اتوماسیون و دیجیتالی کردن فعالیتشان دارند. از دیگر استفاده‌هایی که از LFD می‌شود، استفاده در رستوران‌هاست. با ویژگی‌های LFD، مدیران رستوران‌ها می توانند رضایت بیشتری برای مشتریانشان جلب کنند.
مشتریان می‌توانند خودشان با استفاده از صفحه لمسی LFD، غذایشان را انتخاب و سفارش بدهند. رستوران‌ها نیز می‌توانند برای نمایش غذاهایشان با کیفیت بالا از LFDها استفاده کنند.

در تبلیغات نیز LFD‌ها می‌توانند نقش موثری ایفا کند. امروزه تبلیغات در فروشگاه‌ها، مراکز تجاری و محل‌های عبور و مرور مردم، از حالت بیلبورد ساده به تصاویر متحرک و ویدیو که جلب نظر بیشتری می‌کنند در حال تغییر هستند.
با ویژگی‌هایی که LFD‌ها دارند مثل VideoWall (کنار هم گذاشتن چند LFD و ایجاد تصویر بزرگتر)،کنترل چند LFD توسط سرور، کامپیوتر داخلی LFD، در عرصه تبلیغات نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: یک شنبه 1 دی 1392برچسب:,
ارسال توسط محمدرضا مهدوی

اسلایدر